Rated 5,0 out of 5

Met mijn dochter zus en zwager naar Elmar Hofstee in het Schaffelaar Theater in Barneveld geweest en daar een hele leuke avond gehad. Een zeer afwisselend programma, met leuke typetjes en een goede interactie met het publiek. Deze show heeft mijn verwachtingen overtroffen en kan ik van harte aanbevelen!

Fam. Koops
Rated 5,0 out of 5

Tijdens het huwelijk van een zeer goede vriend van mij hebben wij Elmar als Goochelaar en entertainer mogen verwelkomen! Hierin heeft hij zich tussen de mensen begeven en aan de lopende band iedereen vermaakt met zijn trucs. Hij heeft echt alle verwachtingen overtroffen en de feedback van de mensen was echt FANTASTISCH! Zelfs de dag erna werd er nog met vraagtekens teruggedacht aan zijn verschillende trucs.. vooral die met het schilderij is voor velen nog een raadsel… Elmar, nogmaals heel erg bedankt, en mocht ik ooit zelf trouwen kan je weer een belletje verwachten 🙂

Merijn
Rated 5,0 out of 5

Op de avond 22 juni 2023 heeft hij voor ons gegoocheld en we hebben daar geen moment spijt van gehad. Wat een leuke energie heeft Elmar. De gasten waren enthousiast en wij zelf natuurlijk ook. Ook al was de groep wat klein (30 personen) hij heeft zijn tijd genomen om iedereen persoonlijk te verbazen. Ook de centrale act viel zeer in de smaak. Helemaal doordat hij er een persoonlijk tintje aan zat. Elmar Hartelijk dank en tot een volgende keer!

Anja van Es.
Rated 5,0 out of 5

Wat heeft Elmar een leuke show neergezet tijdens het verjaardagsfeestje van onze dochter! De kinderen (en volwassenen) hebben genoten van begin tot eind. Een enorme aanrader!

Fam. ten Tije
Rated 5,0 out of 5

Geweldig om Elmar in actie te zien! Heb Elmar nu meerdere keren zien optreden en hij weet zijn publiek keer op keer te verrassen. Vanaf een podium maar ook in persoonlijke contact.

Wilfred Kruidbos

Contact

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

E-mail: elmarhofstee@gmail.com
Telefoonnummer: 06 121 113 78

KvK-nummer: 70561737
BTW-nummer: NL200274703B01

 


 

Wat vind het publiek?

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%