De butler voor elk feest

Stap in de wereld van elegantie en verfijning met de welkomstact van Butler James! Met zijn onberispelijke stijl en ongeëvenaarde charme is Butler James de perfecte toevoeging aan elk evenement, of het nu een gala, een diner of een feest is.

Met een glimlach die straalt als de zon en een houding die even bescheiden als indrukwekkend is, verwelkomt Butler James gasten met een warmte die onmiskenbaar is. Zijn onberispelijke etiquette en aandacht voor detail tillen elke gelegenheid naar een hoger niveau, terwijl zijn gracieuze optreden een blijvende indruk achterlaat op iedereen die hij ontmoet.

Met zijn vlekkeloze service en oog voor detail zorgt hij ervoor dat elke gast zich speciaal en gewaardeerd voelt, waardoor het evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor iedereen die aanwezig is.

Dus, als je op zoek bent naar een welkomstact die echt indruk maakt, kies dan voor Butler James. Met zijn onmiskenbare elegantie en onberispelijke service zal hij je gasten betoveren en je evenement transformeren in een onvergetelijke viering van luxe en grandeur.

Met zijn scherpe blik en komische timing zorgt Barry ervoor dat niemand onopgemerkt het feest binnenkomt. Maar hij doet meer dan alleen beveiligen - hij is een meester in het vermaken van het publiek met zijn hilarische grappen, ondeugende streken en onverwachte improvisaties.

Dus laat je hartelijk verwelkomen door Barry, waar hij niet alleen de veiligheid waarborgt, maar ook je avond vult met vreugde en plezier. Een welkomstact die je niet snel zult vergeten, want met Barry aan de deur worden niet alleen de zakken gevuld, maar ook de harten van de gasten!

Waarom Elmar boeken als goochelaar bij u op het feest?

 

 Zowel voor bedrijven als particulieren zeer geschikt.

Ontspannen sfeer met veel interactie

Onvergelijkelijke feest

Op maat gemaakt.

Betrouwbaar.

12 jaar ervaring

Persoonlijk contact.

Entertainmentgarantie.

In het gehele land te boeken.

Contact

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

E-mail: elmarhofstee@gmail.com
Telefoonnummer: 06 121 113 78

KvK-nummer: 70561737
BTW-nummer: NL200274703B01

 


 

Wat vind het publiek?

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 25 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%