Rated 5,0 out of 5

Onlangs is Elmar op de school van mijn dochter geweest. Ik hoorde hele leuke verhalen en heb foto’s gezien met lachende kinderen, een geslaagde ochtend!

Willianne
Rated 5,0 out of 5

Ik mocht bij hem stage lopen en dat was echt super tof. Hij zet je goed aan het werk en gaat leuke dingen met je doen. Stel dat jij / u nog een leuke stageplaats zoekt dan is dit een aanrader. Als hij daar tijd voor heeft natuurlijk. 😉

Stagiair
Rated 5,0 out of 5

Voor onze zakelijke relatie heeft Elmar tijdens een driegangendiner op de prachtige locatie Résidence Groot Heideborgh als TopTypetje, butler & goochelaar, de gasten heel enthousiast en super vriendelijk verwelkomt! En tussen de gangen door het gezelschap doen verwonderen met zijn verbazingwekkende goocheltrucs. De oh’s en ah’s vlogen over de tafel! Afgewisseld met onze livemuziek was het een top avond!

Een echte aanrader voor elk feest!

Dorgelo Organisatieburo, Carola Dorgelo
Rated 5,0 out of 5

Tja wat kan ik zeggen over Elmar.. nou ik heb hem ingehuurd op de haring party in mijn restaurant en wat kan die man je verbazen! Bovendien is hij een waanzinnig sociaal mens en heeft hij een enorme passie voor zijn werk! Hij mengt zich onder de mensen en wat is er nou mooier dan dat je gasten buiten heerlijk eten ook eindeloos vermaakt worden door deze getalenteerde topper? Echt een enorme aanrader!

Bart Moolhuizen
Rated 5,0 out of 5

Superleuk hoe hij alles in en bij elkaar goochelt met verhalen uit de bijbel. Met de tijd mee en ook nog eens evangeliserend!

We gaan snel nog eens!

Martine bos

Contact

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

E-mail: elmarhofstee@gmail.com
Telefoonnummer: 06 121 113 78

KvK-nummer: 70561737
BTW-nummer: NL200274703B01

 


 

Wat vind het publiek?

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%