Rated 5,0 out of 5

Super leuke voorstelling bij ons op de buitenschoolse opvang. Kinderen waren erg enthousiast!!!

Jessica Haverkamp
Rated 5,0 out of 5

Prachtig bedrijf! Elmar is zeer ervaren en laat je keer op keer verrassen. Denkt graag mee in mogelijkheden en eigenlijk is alles mogelijk. Wel zo handig als je goochelaar bent;)

Kortom een aanrader!!!

Geert Wassink
Rated 5,0 out of 5

Op koningsspelen voor alle klassen een voorstelling gegeven. Wat waren jullie enthousiast en leuk! De kinderen, maar ook de meesters en juffen hebben ontzettend genoten! Jullie flexibiliteit om ook nog een online voorstelling te geven aan een klas in quarantaine..super!Bedankt en tot een volgende keer!

Mirjam Hopman
Rated 5,0 out of 5

Voor onze bruiloft hebben we Elmar ingeschakeld om onze gasten een middag lang te vermaken. We hebben ontzettend veel leuke reacties ontvangen, verbaasde gezichten gezien en zijn zelf ook nog eens flink onderworpen aan de goochelkunsten van Elmar. Elmar is een entertainer pur sang en weet het publiek zonder moeite te boeien en vertoont goochelkunsten waar je uren later nog over zit te peinzen.

Tjerk Hubregtse
Rated 5,0 out of 5

Voor het kinderfeestje van onze zoon (6j) hebben we Elmar gevraagd om te komen goochelen. De kinderen hingen aan zijn lippen en gierden het uit van het lachen. Hij weet alle kinderen te boeien en erbij te betrekken.

Als ouders hebben we er ook zeker van genoten, super leuk en echt een aanrader om te doen voor een kinderfeestje!

Door een miscommunicatie was de datum van het feestje niet duidelijk voor Elmar, dit heeft hij heel netjes opgelost en denkt mee in een goede oplossing!

Joëlle Knot

Contact

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

E-mail: elmarhofstee@gmail.com
Telefoonnummer: 06 121 113 78

KvK-nummer: 70561737
BTW-nummer: NL200274703B01

 


 

Wat vind het publiek?

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%