Wat hij deed op onze bruiloft is ongelofelijk! Ons feest is door hem echt afgemaakt. Zeer ontspannen sfeer en grote lach salvo’s.

Onze dank is groot.

Anoniem

Alle gasten op ons feestje waren zeer onder de indruk van het optreden van het optreden van Elmar! Hij heeft iedereen versteld doen staan waar komt dat horloge vandaan en hoe komt hij uit die handboeien? En iedereen ging naar huis met vele vragen Heel veel positieve reacties ontvangen na afloop van ons zeer geslaagde feest

Anoniem

Elmar heeft bij ons opgetreden op een beurs, en een groot succes! Op de beursvloer trok hij de aandacht van vele mensen die verbaasd werden door zijn kunsten. Een zeer waardevolle toevoeging om ons product te promoten.

Anoniem

Het optreden van Elmar heeft ons feest tot een onvergetelijke dag gemaakt. Alle aanwezigen zullen nog lang vol verbazing napraten over wat Elmar ons heeft laten zien. Bedankt!

Anoniem

Wat hebben we een top feest gehad! Hiervoor heel erg bedankt! We hebben al onze gasten versteld over je kunsten, de service was top en de Elmar was super goed! We weten je nu te vinden!

Anoniem

Contact

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

E-mail: elmarhofstee@gmail.com
Telefoonnummer: 06 121 113 78

KvK-nummer: 70561737
BTW-nummer: NL200274703B01

 


 

Wat vind het publiek?

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 25 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%