Het komt vaak voor dat ik benaderd word door een gemeente met de vraag of ik wil spreken over een bepaald thema.

Dat kan zijn in een eredienst, een startzondag, een gezins- of ontmoetingsdienst maar ook voor clubs, zondagscholen of verenigingen. De thema’s kunnen variëren en hier onder een kleine greep uit wat er aan thema’s in gemeenten behandeld is :

*Heb ik talent genoeg?
*Wie of wat is de Heilige Geest?
*De Schepping.
*Is Kerst ook voor mij?
*Wie ben ik?
*Waarom stierf Jezus?
*Iedereen hoort er bij!
*God laat nooit los wat zijn hand begon

Voorstelling
foto 4

Heeft u als gemeente een ander specifiek thema in gedachten? In een persoonlijk gesprek kan u deze wensen kenbaar maken. Ik ga achter de schrijftafel zitten en ga kijken wat God hier over te zeggen heeft en hoe ik die boodschap duidelijk kan maken. De spreektijd die ik nodig heb is 30 minuten en ook dit programma is interactief.

Technische specificaties

Ik maak gebruik van ondersteunende beelden doormiddel van foto’s of een presentatie. De beamer, laptop en scherm dienen ook door de gemeente geregeld te worden (als deze nog niet aanwezig is). Omdat ik op het podium veel met mijn handen werk is het fijn als er een clipmicrofoon/headset aanwezig is zodat mijn handen vrij blijven tijdens het spreken.
Bij het spreken maak ik geen gebruik van licht of geluidseffecten en is het niet nodig om aparte stroomvoorzieningen te regelen.

 

Contact

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

E-mail: info@goochelenindekerk.nl
KvK-nummer: 70561737
BTW-nummer: NL200274703B01

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.